FRÅN VÅR VARDAG

Att ha haft en bra helg

En sån helg vi har haft och det bästa är att den inte är slut än. Sommarvärme delux. Inte bara i helgen utan hela veckan har det varit väldigt behagligt. Lördagen inledde vi traditionsenligt med fika på bästa Cafe Sött o Salt tillsammans med bästisarna. Härlig tradition som vi inte vill va utan. Efter det åkte vi till Kalmar för gymnasiemässa. Lille Edvin som är typ 15 och kör runt med moppe och inte är så liten längre men alltid kommer va Eddeplutt för mig ska söka in på gymnasium i december. Fotboll är det som gäller. Vi kikar på olika alternativ och idag var vi och undersökte Kalmar.

Hannah och Linda jobbade hemma på gården igår. Dom fixade klart och lastade in hästar o utrustning i bilarna och mötte upp Tränaren i Kalmar. Duktiga tjejer.

Hannah har sagt upp sig och slutar tråkigt nog hos oss om en månad. Nya äventyr väntar hos en tränare i Kalmar. Vi söker därför en ny proffsig hästskötare till stallet.

Monark Newmen var uppe i Borlänge och tävlade i fredags och kom 2a. Han kämpade på bra och siktar nu på ett lopp 27e okt på Jägersro. Drickandet gick bättre och det var glädjande.

Har ni träffat Tyson? En mycket trevlig herre på 5 år. Han bor hos oss ett tag. Så vacker och klok dock älskar han inte hästar lika mycket som oss. Synd. Världens längsta tunga har han. Kolla in. Huvva.

Vi har även hunnit med att fira min fina syster Anna som alldeles snart fyller år❤

Bästa Alexandra och jag har jobbat i stallet denna soliga söndag.

Nytillskott i familjen

  • 515 visningar
  • 1 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Att ha haft en bra helg

Mats / oktober 14, 2018

Vet en annan hund som kan utmana Tyson gällande tunglängd.

Svara