FRÅN VÅR VARDAG

Att ha slagit alla rekord

Nu har det gått några dagar sedan Stochampionatsvinsten. Den bubblande känslan sitter kvar där. Tränaren har kollat loppet ungefär 8 ggr om dagen sen i söndags och tårarna rinner varje gång. Haha! Ja hela upplevelsen är och var magisk! Fortfarande många som hör av sig och det värmer verkligen. Ultra gjorde en otrolig prestation med världsrekord och allt. För besväret fick hon hela 2,4 miljoner!!!! Svårt att fatta. Ultra Bright är vår nya Drottning i stallet och den senaste miljonären vi har format. Känns väldigt roligt!!!! Vi har slagit förra årets siffror (som var vårt mål) med råge och nya mål sätts nu upp. 

Ninja’s Nightwish är inriden liksom Hurricane Silas. Båda skötte sig exemplariskt. 

Goliath Boko har tagit loppet bra. Startar inom kort.

Rejah har fått komma ut i hagen igen. 

Ultra Bright har haft två vilodagar och det är hon verkligen sååå värd. Imorgon väntar en fridfull ridtur med Skötaren Hannah. Även om Ultra har haft träningsfritt så har det varit fullt upp för damen. Fotograferna har avlöst varandra här på gården. Haha! Den finfina kransen har åkt av och på och vi bara ler. Vi njuter som ni hör!

Gloriant Silas har Tränaren kört. Allt bra med killen och på måndag är det dags för start igen. 

Different In fin på rakbanan idag. Tränaren letar lopp. 

Tom C. Coger är behandlad och får vila några dagar. 

På torsdag blir det fölsafari kl 16 och det ska bli roligt! 

De nya delägarna på Calle T.T. har fått brev i postlådan med inbjudan om ett möte 13 aug. Ska bli jättekul! Calle han längtar!

  • 606 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *