FRÅN VÅR VARDAG

Att vara tillbaka


Bild på Hurricane Silas och Gigant Coger

Hej Hopp!
Just nu strular det en del….
Efter att ha uppdaterat min mobil (som man tydligen ska göra ibland men som jag har en förmåga att glömma bort….) så funkar inte hemsidegrejen. Typiskt. Verkar vara en krånglig sak. Nu får jag istället fixa hemsidan från datorn och då blir det inte lika fritt om ni förstår vad jag menar. Mobilen har man ju alltid med sig. Men nu får det bli så här tills felet är åtgärdat. Kanske inte lägger in lika ofta men ska göra mitt bästa. Lägger upp på vår Facebooksida oftare så följ oss gärna där.

Regn längtar vi efter. En hel del. Det behövs regn precis överallt. Hagarna. Banorna. Höet. Vattenbrunnen. Kom några droppar igår men hade behövt regn i flera dagar. Kari får vattna och vattna och vattna banorna. För det dammar och ryker.  

På lördag har vi en ohyggligt spännande dag framför oss. 4 hästar på V75 och Ultra Bright utanför V75. Wiiiieee!

På gården flyter det på bra. Semestrarna närmar sig med stormsteg. Gunte är först ut.

Skogans Survivor tränar på bra. Knäet se bättre ut. Startar 6 juni i Kalmar precis som Kosmopolit du Gull, Caliber T.T., Goliath Boko, Wish Bone, Engine Interface och Gloriant Silas. Alfas Jackpot kvalar.

Monark Newmen ska Tränaren köra imorgon. Idag har han vilodag. Han gnäggar på som vanligt så humöret är på topp. Monarken sparar krafterna till midsommartävlingarna i Kalmar.

2-åringarna har det riktigt slappt i sina gräshagar. Snart börjar allvaret igen för ungdomarna. Hasty Helene ser bättre ut i sitt ben så hon är nu ute i hagen hos sin kompis Neonetta. Haltfri.

Different In såg jättefin ut vid långsamkörningen. Tränaren letar lopp för damen.

Devs D´Amerique har tagit loppet bra. Drar en repa i hagen varje morgon med sin lilla svans rakt upp i luften.

Greta Silas går på rakbanan idag precis som Grafin Neo, Ultra Bright och Elliot Coger.

Viktoria Neo har varit ute på srittrunda med sin Skötare Alexandra. Kan bli start på Vaggeryd 14:e. 

 

  • 698 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *