FRÅN VÅR VARDAG

Att visa några bilder

Wilma o Diana Newmen ska rida en runda. Diana är en nybliven fyraårig dam som ligger i hårdträning inför kommande kval. Wilma är en tjej som är oerhört skicklig för sin unga ålder. Hon är praktiskt taget född i sadeln. Wilma red innan hon ens lärt sig gå. Hemma finns många hästar eftersom mamma Nettan driver en ridskola så hästvana har Wilma definitivt. Haha! Wilma tävlar i hoppning och hon har även tävlat ponnytrav. Det är en tidsfråga innan övergången till stor häst sker. Wilma hjälper oss på helger och lov.

Visar er några nya och gamla bilder ikväll. Edvin har precis avslutat maginfluensa så vi andra går runt här på tå och känner efter. Hoppas vi klarar oss. Phjuuu.

Hurricane Silas och duktiga Erica. Erica är ytterligare en av våra proffsiga damer. Alltid pigg och nära till ett leende. Även Erica hjälper oss på helger och lov. Hon både rider och kör hästarna och vet precis vad som ska göras i stallet. Hemma står fyra hästar som tränas varav den ena vann nyårsdagen. Hon innehar både ponnylicens o montelicens. Bara ett vanligt körkort som fattas…

Fiery Heart solar

På väg

Lastbilen ren och fin. Kari har tvättat den. Alla borde ha en fixar-Kari.

En av mina favoriter

Caramelle T.T. ute på tur

Alexandra tar in hästar

Gullpojken Oliver Nalan tränar på. Bygger på honom muskler.

Wilma/Diana Newmen och Erica/Hurricane Silas

Erica/Hurricane Silas, Wilma/Diana Newmen och Alexandra/Tom C Coger

Diana Newmen och Wilma

Tom C Coger och Alexandra

Alexandra fixar och piffar Madison Coger

Tränaren med sin rådgivare…

  • 724 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *