FRÅN VÅR VARDAG

Att visa några bilder

Tränaren har fullt upp

Dagarna går. Mycket tävlingar denna veckan och med det följer en del planering. Nästa vecka är det höstlov och det betyder att några av våra duktiga tjejer kommer och jobbar.

Bjuder på en del nya o gamla bilder.

Idag har våra talangfulla 1-åringar tränat.

Lillmarie Komp, Dolly Komp, Devs Dragon, Hurricane Silas och Benjamin S.H. har varit ute på promenad.

Fiery Heart, Cedric Diggory, Oliver Nalan, Neon Hagh, Newlight Coger och Zar Neo har gått på rakbanan.

Vi har även målat, städat foderrummet och selrummet, packat till imorgon, skott och så har vi ju såklart pussat på alla våra fina juveler. Conrads Malin, First Lady Neo och Cemma T.T.Tom C Coger var på Solvalla igår och kom 2a efter att ha gjort ett riktigt topplopp. Gick i dödens en bit och var med i körningen. Hade ändå krafter kvar till slut. Imponerade!

Även Ultra Bright startade igår och kom 3a. Gjorde ett utav sina bästa lopp i karriären. Gick nytt personligt rekord 1.11,6 2140am. Starkt efter så mycket skadebekymmer att komma tilbaka och prestera så här bra. PeterFirst Lady NeoClas är en härlig kille som alltid bjuder på sig själv.Indra Silas ska köras på rakbanan på fredag och på tisdag startar damen i Malmö. Är inte helt nöjda med spåret. Är ett snävt spår. Träna lite i veckan.Little DreamDevs Duke tränas på rakbanan imorgon.Söta pojkarConrads MalinCemma T.T.Amarock var lite sliten igår efter starten men är piggare idag. Imorgon ska han ut o jogga lite med Tränaren.Playit Flax kollades av veterinären för några veckor sedan.

  • 1 020 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *