FRÅN VÅR VARDAG

Att fira

Ikväll har vi ätit räkor köpta på det anrika rökeriet Blomlöfs. Som förresten utökar öppettiderna inför sommaren. Tips! Vi har firat lite bara för att. Det tycker jag man borde göra lite oftare. Vi firade att det första fölet är fött, att Edvin har fått sommarjobb, att valparna fyllde en vecka i tisdags (det firade jag, inte Tränaren…😁😉), att vi har så många djur (jag igen, INTE Tränaren), att vi har så många härliga människor runt omkring oss, att vi är friska och så en massa annat smått o gott.

Veckan har varit lång och intensiv. Hänt en hel massa. Från nästa vecka förstärker vi vårt härliga gäng med Lovisa. Det blir kanoners det. Vi ska också tävla en del. På måndag åker vi till Halmstad med Gloriant Silas o Kosmopolit du Gull. På torsdag startar Monark Newmen (spännande årsdebut) och Flybury Am (mkt bra i de två senaste starterna) i Örebro. Fredagen börjar vi med att se Elin ha dansuppvisning i skolan o avslutar med en kväll på Kalmartravet. Dit tänkte vi anmäla ganska många av våra hästar. Men det är nästa vecka det. Först startar Hasty Helene på Jägersro och det redan imorgon. Kul! Möter ett bra gäng men ska ge dom en match.

Dennis K har haft besök. Tyvärr glömde jag ta en bild. Får bli nästa gång. Stort tack för allt gofika!

Ultra Bright, Tom C Coger, Lillmarie Komp, Bria Hagh och Greta Silas har ridits i sanden.

In Love Silas, Boogie Woggie, Calle T.T., Newlight Coger, Gumman Sisu. Gloriant Silas, Neonetta G.H., Xlnt Chili Tripel o Fiery Heart har strosat runt i skogen bland fåglar och vårblommor. De första vitsipporna siktades idag. Lovely!

Habitat, Gigant Coger och Benjamin S.H. har gått i backen.

De flesta 2-åringarna har tränats på rakbanan.

Martina bjuder Hurricane Silas och Newlight Coger på lite fredagsgodis o det tackar dom inte nej till.

Stefan selar Conrads Malin

Strax på väg mot rakbanan

Alexandra, Calle och Newlight

  • 663 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *