FRÅN VÅR VARDAG

Att ha en väldigt sällskaplig åsna

Asså ni vet ju att vi har två åsnor men det är inte vilka åsnor som helst. Nä en av dom är helt otroligt rolig o speciell. Milton. Lille söte Milton. Han med det härligaste och högsta lätet man kan tänka sig. Han är sjukt social. Rymmer från hagen. Ålar sig ut under staketet o spatserar runt på gårdsplanen. Han går ingenstans. Så fort nån av oss kommer ut vrålar han högt o tydligt o vill bli kelad. Han blir så otroligt lycklig förstår ni. Tränaren kom hem med bilen häromdagen. Det ringde. Det var varmt så Tränaren öppnade bildörren och vem vill göra sällskap då? Jo Milton. Han står där o väntar o är söt.

Han vill gärna hänga med in åxå men där går min gräns faktiskt. Som ni ser på öronen så förstår han inte riktigt hur jag tänker.

Hade varit iväg. Kom hem o parkerade bilen i garaget o vem tittar fram då. Jo Milton. Asså han är världens mest roliga o välkomnande åsna.

  • 873 visningar
  • 1 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Att ha en väldigt sällskaplig åsna

Mona Hamnar / juni 25, 2019

Vilket underbart tänk och förhållande till djur👍
Åsna, häst, katt eller hund… kan vara fler, jag vet
inte Men precis så där ska det vara. De är våra kära och kloka vänner och ska behandlas därefter, med respekt, omsorg och kärlek. De förstår så väl och tänker så klokt, många gånger bättre än vi människor. Fortsätt ert goda leverne med alla djur, familj och Stallet!
Fortsatt Lycka till!🍀

Svara