FRÅN VÅR VARDAG

Att ha vår

Underbar dag! Riktig vårkänsla! Solen värmer kroppen o i knoppen poppar det upp den ena briljanta idén efter den andra. Hästarna fäller högvis med hår. Det enda smolket i bägaren är att jag är statisk. Elektrisk. Jag sprakar. Så allt hår flyger till mig och fastnar. Hästarna får stötar o det är inte poppis.

Igår var vi o tävlade på Åby. Boogie Woggie 6a. Kämpade på bra. Tyvärr blev hon störd på upploppet. Hade annars varit trea. Lite trött i eftermiddag.

Gloriant Silas 5a ett framsteg. Är lite ojämn i prestationerna. Hoppas han kommer tillbaka.

Xlnt Chili Tripel 5a bra årsdebut. Är otroligt startsnabb. Kämpade på bra hela vägen in i mål. Tror han kommer få ett bra år.

Gumman Sisu och First Lady Neo har tränat i ridsanden.

En innehållsrik dag. Travhälsan har varit på besök. Lastbilen har besiktigats. Inga anmärkningar på något. Vi har röjt buskar och sågat ner träd. Skott o tränat. Packat till lördag.

Indra Silas gör årsdebut på onsdag. Idag körde Tränaren ett jobb på rakan.
Nightwatcher njuter av solen
In Love Silas

Zar Neo kändes mycket fin på rakbanan i veckan. Vi är förväntansfulla inför lördagens start. Imorgon är det dags för F.Skatt Blou, Lillmarie Komp, Fiery Heart, In Love Silas, Newlight Coger, Nadal Coger, Besa Hagh o Amoa King att gå intervaller på rakbanan. Även 2-åringarna ska tränas där.

  • 878 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *