FRÅN VÅR VARDAG

Att visa dagens bildskörd

Kelsjuka gossar! Braddock till vänster. Nightwatcher i mitten o Massine till höger. Visar några bilder från dagen. Full träningsdag o sol. Något fruset på morgonen men tinade snabbt. På onsdag ska Dennis K och Cedric Diggory gå banjobb i Kalmar. En ny häst har anlänt till gården. Bild kommer.
Ultra Bright har ridits ett lättare pass i ridsanden. På lördag är det dags för start. Fick ett bra spår. Hoppas på att hon har gått framåt sen förra gången. Blir en tuff match att möta den som vann sist. Men Ultra känns bra så vi är mycket hoppfulla.
Gloriant Silas har gått ridjobb med sin Skötare Alexandra. Han såg pigg o alert ut.
Alla vill gosa med Nightwatcher som står i mitten o njuter
Kompisarna Benjamin S.H. (ska ridas intervaller i sanden imorgon)och Universal Face.
Monark Newmen väntar på mat. Varit ute med Tränaren på morgonen. Känns fin. Synd på spåret på lördag men kunde varit värre. Allt verkar bra med vår fine hingst.
Lovisa borstar o pysslar om Cedric Diggory. Fiery Heart och Hurricane Silas tittar avundsjukt på.
Devs Duke har haft vilodag i det fantastiska vädret. Imorgon väntar ridjobb i sanden. Tränaren har skott Duke på eftermiddagen så nu har han nya fina glänsande skor.
Alexandra får benskydden på plats
Ridtur med Boogie Woggie, Nadal Coger, Besa Hagh och Conrads Malin
Devs Dragon har gått intervaller på rakbanan tillsammans med sin Skötare Matilda. Såg fin ut i dagens jobb. På lördag smäller det. Spår 5 o hoppas vi kan komma till ledningen igen. Där trivs han bra minst sagt.
Peter ska ut med Madison Coger
  • 925 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *