FRÅN VÅR VARDAG

Att ha vår på riktigt

Lillmarie Komp selas på inför rakbaneintervallerna. Imorgon är det dax för start!
Caramellen har varit ute på ridjobb tillsammans med sin Skötare Lovisa. Snart debuterar hon den fina damen.
Matilda packar och kontrollerar det sista inför imorgon. Då blir det mycket. Första bilen med sjärnstoet Ultra Bright åker 7.30 från gården. Övriga bilar med de andra 8 hästarna som ska tävla åker 14.30 från gården.
Duktiga praktikanten Johanna rider guldklimpen Conrads Malin.

Nu är det vår säger jag med bestämdhet i rösten. Underbar dag. Igen. Lyckost oss som får jobba ute. Vareviga dag. Året om.

F.Skatt Blou (sköter sig), Amoa King (fin, bra ork), In Love Silas (banjobb nästa vecka), Besa Hagh, Fiery Heart (fin, anmäls nästa vecka), Nadal Coger (ev banjobb nästa vecka), Lillmarie Komp o Newlight Coger (anmäls till den 7e) har tränat på rakbanan.

Cemma T.T. har joggats i skogen.

Röjningarbetet har fortsatt även idag. Vi har en ny beteshage på gång. Blir bra det här. Riktigt bra. Martina har städat och gjort så himla fint. Lars har lagat några punkteringar. Dom tar aldrig slut.

  • 1 452 visningar
  • 1 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Att ha vår på riktigt

Ingemar / april 9, 2020

Hej hoppas allt är bra med er, så många finna hästar ni har och det är kul att sitta och se på dem och inte minst alla kommentarer ni gör om hästarna. Jag tycker ni har en fin miljö både för er men hästarna ser ut att trivas också. Jag läste kommentaren om F-skatte Blou det var helt fantastiskt.
Sen får jag gratulera till de två nya fölen som är så söta

Svara