FRÅN VÅR VARDAG

Att ha besökt Nice

En trevlig middag ihop med dessa båda Gentlemän och deras fruar hann vi med. Vi fick prova på alla möjliga skaldjur. En riktig upplevelse. Stort Tack för en rolig kväll!

Vi har besökt ett fantastiskt land som bjudit oss på en massa god mat o dryck, magiska ställen, travbesök, nya trevliga bekantskaper och en hel del annat skoj. Vi har varit i Frankrike. Närmare bestämt Nice. En mycket välordnad resa med härliga medresenärer o en superbra guide. Vi har fått vara med om så himla mycket. Kollat in Nice, Monaco o en liten by som heter Eze som jag blev uppöveröronen förälskad i. Min nya favoritplats på jorden efter Trolleboda o Kristianopel. Om ni är i krokarna måste ni lova att ta er upp till Eze. Nu lite bilder.

I Monaco tittade vi till Furstens bilsamling o även hans palats. Imponerande att få se Monaco. 3,5 % av det lilla landets intäkter kommer från parkeringsavgifter och 4% kommer från Casinot. En lägenhet kan ligga på 1 miljon per kvadratmeter. Som hittat. Phjuuu! Nu lite bilder från Monaco.

Eze är en liten bergsby 425m över havet med 80 bofasta. Föll pladask för denna lilla pärla.

Lite dans hann vi också med

Travet besöktes under gårdagen och den stora vinnaren blev Bold Eagle. Den stora stjärnan hade en hel del besökare hos sig hela dagen men det var inget som störde denna flygmaskin.

Som ni förstår har vi haft det oförskämt bra. Nu är vi hemma igen å vilket mottagande vi fick. Alla barnen överlyckliga och har bjudit oss på många kramar o pussar. Härligt! Hjärtat svämmar över lite. Nu kör vi ny vecka som egentligen redan har börjat. Några fler bilder från Nice.

  • 964 visningar
  • 5 Comments

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments on “Att ha besökt Nice