FRÅN VÅR VARDAG

Att ha ny hemsida

Neon Hagh selas på

Nu känns det som att vi är på gång igen!!!! Ni har väl sett den nya hemsidan? Efter en hel del strul så verkar det nu fungera som det ska. Hoppas hoppas! Kul i alla fall. Har så mycket å visa er. Så nu kör vi.

Xlnt Chili Tripel fick behandling av Thea i veckan. Tränas på.

Devs Dragon har tagit senaste loppet bra. Var ute på promenad i skogen med Alva i fredags.

Monark Newmen reds i igår. Hopp o studs i början men efter att ha fått trava på i raskt tempo i 2 km blev han återigen den gosebjörn jag gillar bäst. Idag har Tränaren rastat Monarken. På måndag är det dags för start i Halmstad från spår 10. Tufft lopp.

Cemma T.T. tränas på utan konstigheter.

Calle T.T. är uppe i full träning sen en tid tillbaka. Benet ser bra ut. Snart väntar banjobb för killen.

Zar Neo behöver mer snabbhet i kroppen innan det är dags för start.

Med Benjamin S.H. är allt bra. Ätit bra o är pigg o glad. Har ett gott öga till alla fyrbenta damer. Gör sitt bästa för att synas när en sådan går förbi. Laddas för Breeders Crown lopp på Axevalla.

Earthquake Neo är en underhållande kille som fått oss alla att dra på smilbanden både en o två gånger. Varvat drögträning med ridjobb i veckan.

Elliot Coger, Kosmopolit du Gull, Playit Flax och Fiery Heart har kollats upp av veterinären.

Cedric Diggory gick ett riktigt bra rakbanejobb i igår. Tränaren var väldans nöjd o glad. Kul!

Peter tar in Bria Hagh som gick bra på rakbanan i fredags. Anmäls till Kalmar nästa fredag liksom bla Gumman Sisu, Earthquake Neo o Neon Hagh.

Devs Daredevil är ute i hagen igen med sina kompisar. Måste kännas helt otroligt härligt efter att ha stått inne i box de senaste månaderna. Men en häst med mer tålamod får man leta efter. Trots att det vissa dagar måste känts riktigt drygt för Musse att stå inne när kompisar är ute så har han ändå (cool som han är) tagit det hela med ro.

Vi håller som bäst på att rida in våra 2-åringar. I höst kommer vi rida i skogen på ungdomarna då o då. Framåt vintern ökar vi på med några varv i sanden för att bygga upp dom inför den viktiga kommande tävlingssäsongen.

  • 1 455 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *