FRÅN VÅR VARDAG

Att rivstarta en vecka

Charlie med sin lille Pysen

Ny vecka och vi rivstartade kan man säga. Nästan 30 hästar har blivit tränade. Full fart i stallet. Vädret har varit med oss och det har varit en fin höstdag. 

Ultra Bright var riktigt på hugget. Hon var nästintill omöjlig att fånga i hagen. Varje gång jag närmade mig Drottningen med min pelletsskopa så gjorde hon glädjeskutt, sprang retfullt runt mig, körde upp huvudet och sparkade bakut. Pelletsen bara fnös hon åt. Haha! Krävdes tre man för att fånga henne. Tränaren körde sedan Ultra på rakbanan ihop med Elliott, Tom och Viktoria Neo. Det gick lysande och med denna höstglädje så kan det bara bli vinst på söndag.

Två av våra nya hästar var redan inkörda och Tränaren har testat dom. Joline S är en stor och rejäl tjej. Stabil. Blev lite trött. 

Fiery Heart en trygg häst med bra lunk i sig. Blev även han lite trött på slutet.

För Farmer Jack är det glädjedagar. I helgen fick han komma ut i hagen igen efter att ha stått i box sen midsommar. Ni förstår själva hur underbart det måste kännas. Eftersom Jackie är en klok häst uppförde han sig toppen. Sprang precis lagom mycket. Rullade sig. Åt gräs. Njöt helt enkelt. Hans nya hagkompis är Caliber T. T. På onsdag ska Jackie ridas en stund i skogen.  

Habitat har lunkat lite lugnt i skogen. På onsdag väntar ridjobb i sanden och torsdag banjobb. 

De tre väninnorna Different In, Victoria Knick och Anomura har slappat i hagen. Imorgon är det dags för ett träningspass. 

Gigant Coger har blivit förkyld. 

Imorgon kommer doktorn på besök. Flybury Am ska kastreras. In Love Silas och Indra Silas ska röntgas. Våra 1-åringar ska vaccineras. Några är redan vaccinerade och får vänta till jul.

Onsdag är det tävlingar.

Torsdag åker vi till Kalmar och tränar på banan med Hurricane Silas, Habitat, Hasty Helene, Hypnose och Neon Hagh. 

Dagens uppställning i stallet har varit Tränaren, Alexandra, Charlie, Gunte, Kari, Talal, Ingvar o jag. Hannah och Martina har varit lediga. 

  • 600 visningar
  • 1 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Att rivstarta en vecka