FRÅN VÅR VARDAG

Att va med om naturens under

Träning på slingan (foto Clas Jonsson)

Det där med att gå upp riktigt tidigt är magiskt!!! Alla borde prova. Man är helt ensam. Alla behöver lite ensamhet ibland men inte för mycket. Allt är tyst. Inte helt förstås men det vanliga bullrandet från bilar mm hörs inte. Man hör liksom alla olika möjliga slags ljud som man aldrig hör annars för det är så många andra ljud i vägen om ni förstår. Ja det var ljudet. Sen är det alla djur. Jag har sett en hel rävfamilj (vi har ett rävgryt i närheten), harar, ekorrar, tre famnar med olika fåglar. Minst. Skulle vilja lära mig mer om fåglar. Känna igen. Berätta om dom. Är förtjust i fåglar. Är något visst med dom. Frihet att bara kunna sväva iväg. Vill veta mer. Får bli framöver. Ja nog om det. Jag har även blivit vän med ett rådjur. Lite kul. Ses flera gånger i veckan när jag rider förbi. Rådjuret befinner sig för det mesta just precis där och nu är den inte ens rädd. Magiskt. En annan riktigt häftig upplevelse var när jag stötte på en mård. Hör verkligen inte till vanligheterna. Aldrig sett innan. Den blev lika förvånad som jag o försvann illa kvickt.

Tränaren o Clas är just nu på väg mot Halmstad med två hästar. Lunchtrav där. Blir spännande att se!

Matilda är hemma några dagar i sina hemtrakter. På måndag är hon tillbaka i stallet igen och klappar om sin vinnare Benjamin S.H.

På måndag förstärker vi Personalstyrkan med ytterligare en vaktmästare. Många stora viktiga uppgifter väntar under hösten så det blir toppen.

Duktiga Alva ska ha praktik hos oss i tre veckor. Vi längtar!

Har ni sett så duktiga småttingar vi har? Redan i vagn och körs själva. Stor A i uppförande.

Lillelasse Komp o Leon Coger (längst fram)

Nadal Coger

  • 754 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *