FRÅN VÅR VARDAG

Att va så in i bänken tacksam

Hurricane Silas

En hel del har hänt sen sist. Ni har kanske läst på Facebook om tragedin? Cebba T.T. insjuknade hastigt i söndags morse och fick avlivas. Kvar stod ett litet vilset ensamt föl. En månad gammal. En amma hittades o hämtades. Nu är det mycket fokus på att få det att fungera. Går inget vidare men vi ger det lite mer tid så får vi se. Är oerhört tacksam över sociala medier och dess spridningskraft i ett sånt här akut läge. La ut om att vi sökte efter en amma i söndags och i nuläget är det 567029 personer som har sett inlägget. HELT OTROLIGT!!!! Är så otroligt tacksam över alla som vill hjälpa till o dela o sprida budskapet. Stort Tack!!!!

I stallet rullar det på. Vi tränar, pysslar, fortsätter tvätta stallet o trimmar gräs.

Imåndag var vi i Halmstad och tävlade.

Gumman Sisu 2a. Var jättefin!!! Hade lite trafikproblem 500 kvar men spurtade storstilat. Går en fin framtid till mötes. Hela frukosten uppäten igår också så nu kör vi.

Greta Silas tappade rytmen i starten. Gick fort sen. Kändes bra efteråt.

Fiery Heart snubblade till i sista kurvan. Var kraftigt på gång o kändes stark. Väldigt synd. Fina pengar han galopperade bort.

Igår var det dags för Vaggeryd att få sig ett besök av oss.

Boogie Woggie 2a var duktig. Mötte en alldeles för bra häst. Synd. Gjorde det bra annars.

Hurricane Silas 5a är oinspirerad och trög. Denna häst ger oss gråa hår.

Å så Hasty Helene då som dundrade runt Vaggerydsovalen i två varv o landade på 1.15.8. Duktig tjej o väldigt stolt skötare.

  • 684 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *