FRÅN VÅR VARDAG

Att blicka tillbaka

På bilden ser ni nästan hela vårt härliga proffsiga gäng. Några fattas. Hasty Helene och In Love Silas är mycket nöjda med uppmärksamheten i mitten🥰😁

Nu har vi tävlat färdigt för iår. Året är slut o ett nytt har redan börjat. 2020 blev ett märkligt år på flera sätt. Vi har framför allt saknat alla hästägare. Att summera ett helt år är inte enkelt. Lätt å glömma saker men vi är såklart nöjda med vad vi i vårt gäng har åstadkommit. Vi är BÄST på två banor. Det är grymt!

Vi har gjort 491 starter iår. Tagit 59 segrar och kört in 4902409 kronor till våra hästägare. Segerprocent på 12%. Vi har 54 hästar som vi tränar varav 19 hästar är ostartade.

Tänkte nämna några minnen här. Finns såklart fler men nämner några. Devs Dragons V75 seger på hemmaplan inför öronbedövande jubel av en kokande restaurang.

Ultra Bright är den hästen i stallet som har tjänat mest pengar. Nämligen 632590 kronor. Minns när Tränaren o jag gjorde en söndagsutflykt till Köpenhamn och Ultra vann från ledningen med Björn i sulkyn.

The Real Star är stallets segerrikaste häst med 4 segrar. När han skrällde på Visby var en riktig höjdare. Han var lite betrodd och det var bra hästar med i loppet o han visade vilken hög kapacitet han har.

Utflykten till Solvalla i början på året då Ultra Bright och Hasty Helene slog till på en dubbelseger. Devs Dragons snörpliga galopp lite innan mål när han ledde överlägset.

Caramelle T.T har tjänat mest pengar av våra treåringar. Hela 164000 kronor har året inbringat. Nadal Coger och Dennis K ligger inte långt efter.

Några Visbyäventyr har det blivit iår. Vi minns särskilt en sommarkväll i juli när både Benjamin S.H och Hurricane Silas segrade. Roliga resor det här o vi har vunnit nästan varje gång vi har varit på plats. Visby är speciellt o alla är så vänligen så man känner sig så otroligt välkommen när man kommer till öjn.

Mojito Day anlände till stallet i slutet på september. Efter att ha tränat några månader testade vi å anmäla o nu stoltserar Mojito med två raka segrar. Så roligt!

Hasty Helene var skadad och vi hade nästan gett upp med henne då vi tänkte om o efter lång uppträning så har fina Hasty kommit tillbaka mycket bra 2020. Tre segrar o fyra andraplatser o 300800 kronor intjänat.

Monark Newmen vår alldeles egna avelshingst vars förstfödda kull precis fyllt 2år. Monarken som kom tillbaka efter en downsäsong. Tagit tre segrar o sprungit så otroligt snabbt så han är tredje snabbaste hästen i SVERIGE 2020.

Finns såklart många många många fler minnen o dom tar vi en annan gång.

GOTT NYTT ÅR önskar vi Er Allihopa ❤🥰🤶🎅🌲🎁🎉 Imorgon kör vi igång det nya året.

  • 639 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *