FRÅN VÅR VARDAG

Att ej va på humör

Hahaha! Gumman Sisu var oigenkännlig på morgonen. Hon mötte mig med denna hemska blick o alldeles vit efter leran på benen. Nån frukost var varken hon eller hennes boxgranne Indra Silas intresserade av. Däremot satte de båda två av i hagen i full fräs.
Hasty Helene var svårflörtad idag. Då ska ni veta att Lovisa tom stod framför med en pelletshink o skramlade. Hahaha! Ja så kan det faktiskt vara ibland. Är man inte på humör så är man inte. I alla fall så skulle Hasty och Alexandra ut på ridintervaller i sanden.
Tränaren har skodag hela dagen lång. Kan va skönt å ägna hela dan åt denna syssla. Är några hovar som ska kollas… Här ser ni The Real Star.
Har bytt ut mitt resesällskap mot Ultra Bright denna torsdag. Besök hos Jonas Tornell väntar. Är redan framme. En hel halvtimme för tidig!!! Vet ej om det nånsin hänt i mitt 39 åriga liv att jag varit just 30 min för tidig. Phjuuu. Chockad. Dom som känner mig vet att det nästan är standard att jag istället kommer 30 min för sent. Jag vet jag är helt hopplös. Vad ska jag nu hitta på i en hel halvtimme????
  • 1 207 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *