FRÅN VÅR VARDAG

Att fira födelsedag nr 39

Nya fina pannband har anlänt

Oväder. Regn, vind, kladdiga banor och rusk. Vår vardag just nu. Glad ändå så länge vi slipper minusgrader och snö. Våren är nära. Riktigt nära. Vi tränar på helt som vanligt.

Här ser ni en alldeles nybliven 39-åring. Är inte så mycket för å fira mig själv. Roligare å fira andra tycker jag. Men idag är det i alla fall min dag. Min alldeles egna dag. Firar dubbelt eftersom jag även har namnsdag. Lyxigt. Dubbellyxigt. Som ni ser är jag ganska nöjd. 39 är inte så dumt ändå. Tänker att min bästa tid är nu. Just precis nu. Det mesta har mognat in. Jag ser ut som jag gör. Allt är som det är. Jag trivs och har kul. Ja min bästa tid är nog nu faktiskt. Tränaren överraskade med sång och paket på morgonen. Var roligt. Vad som var ännu mer roligt och som gladde mig enormt var att tjejerna i stallet spelat in en video till mig. Blev så otroligt glad för det. Tack tjejer! Love you all!!!! Mucho!!!
Monark Newmen kan vara lite svår att fånga i hagen men som ni ser så har Lars sina knep när det gäller infångning av kluriga lite egna hingstar. Tyvärr kom inte Monarken med på lördag. Tränaren har hittat ett lopp på Solvalla som kan bli aktuellt.
  • 1 008 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *