FRÅN VÅR VARDAG

Att glatt kämpa på

Braddock tränar på borta på skogsslingan. Varit mörkt, dimmigt och dystert ute några dagar och minst sagt blött men väldigt härlig stämning i stallet. Kan det bli annat när vi får jobba med så fina hästar som vi har? Att vi har världens bästa och roligaste kollegor gör ju sitt till åxå. Har regnat en del på slutet. Då blir det lerigt o geggigt i hagar o banor. Gummistövlar ett måste. Jaja vi kämpar på.

Igår besöktes Jägersro.

Lillmarie Komp 3a äntligen är vi på rätt väg. Körde på säkerhet och visade mycket bättre inställning nu jämfört med innan. Är starkare i kroppen.

Boogie Woggie 6a hade lite svårt med banunderlaget. Fick jobba hårt för att ta sig fram. Tufft motstånd åxå. Godkänd.

I måndags var vi på Mantorp och tävlade med Earthquake Neo 3a. Gick ett jättebra lopp med lång speed. Kämpade på bra ända in i mål. Kan bli V75 nästa gång.

Flera av våra hästar har tränat på rakbanan i eftermiddag. Tex Calle, Amoa King, Devs Duke, Umustbecrazy, Caramellen, Nadal Coger och Universal Face. För den sistnämnde var det allra första gången här hos oss. Tränaren körde och tycker det var en trevlig bekantskap. Ev kan det bli ett jobb i Kalmar nästa vecka.

Det märks på kuskarna att det går mot vinter. Mer kläder behövs för å hålla värmen. Men varför utsätter man sig för detta kan man ju undra. Jo men det finns bara ett svar på det. Det är ju DET BÄSTA SOM FINNS! Att träna fina hästar. Att få se dom utvecklas. Tänk å få spendera dagarna med de bästa kompisarna man kan tänka sig. Ja då är det värt att. Lite skit har ingen dött av. När våra fina kompisar sedan gör fina prestationer och ger så mycket tillbaka till oss ja då är varenda liten smutsfläck glömd. Hästar är livet!

  • 1 077 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *