FRÅN VÅR VARDAG

Att ha en kanonstart

Cemma T.T.

Idag är det ju tisdag men blev nån miss igår så detta blev aldrig upplagt… Måndagar betyder fullt schema. Många av våra fina hästar har rastats. Vi har kört på rakbanan, skogen, slingan och vi har även ridit. Två veckor framåt har vi nu en praktikant i stallet som heter Johanna. Hon har varit hos oss förut och det var jätteroligt att få träffa henne igen. Johanna är duktig på att rida och har ridit både Hurricane Silas, Dolly Komp o Gigant Coger.

Mycket tävlingar i veckan med start ikväll i Halmstad. Imorgon besöker vi Jägerso o på onsdag bär det av till Åby. Lördagen blir extra roligt. Då ska vi tävla både i Kalmar och på Solvalla.

Hasty Helene

Monark Newmen har haft fullt upp hela dan. Igår lånade några andra hästar Monarkens hage så idag har han varit minst sagt upptagen med att markera alla deras bajshögar. Hahaha! I eftermiddag var Kungen ute med Tränaren på promenad. Allt väl. Imorgon gäller det!

Boogie Woggie var väldans pigg efter helgens ledighet. Blev helt oförklarligt rädd för en skugga så jag var nära å flyga av.

Anna S.H.

  • 968 visningar
  • 1 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Att ha en kanonstart

Kenneth Nordin / mars 25, 2020

Även en skugga kan vara farlig.

Svara