FRÅN VÅR VARDAG

Att ha haft en trevlig vecka

Småhingstarna har det gott och körs nu regelbundet. Conungen till vänster. Amoa Bengt i mitten och Alfonsos rumpa syns. Imorgon får dessa herrar en ny kompis och det får ni veta mer om nästa vecka.

Den här veckan har haft lite blandat innehåll. Träning, inkörning (som ni sett i tidigare inlägg), tävling o lite blandat.

Många hästar har tränat. I fredags tränades många på rakbanan. Universal Face har testat tussar. Gick bra. Dolly Komp testade skygglappar med belåtenhet. Bria Hagh såg fin ut. Newlight Coger såg spänstig ut. Fiery Heart är på gång.

Zar Neo, Hasty Helene och Dennis K har fått lite smörjning av veterinären o får vila några dagar.

Bästaste Stig o Maj-Lis var här igår och bjöd på ett riktigt kalas! Vi firade Dennis Ks framgångar med väldigt god smörgåstårta, daimtårtor och läsk. Så gott o såååå uppskattat! Stort tack till er! Å såklart fick duktiga Dennis massor morötter så han var åxå nöjd o belåten.

Alexandra blandar foder
Caramellen har fått nya skor av hovslagaren
Fina Deborah har tränat på rakbanan varvat med motionskörning. Skötaren Lovisa är nöjd med din adept.
Lillmarie Komp pysslas om av sin Skötare Louise. På torsdag startar Lillmarie igen.
Julia kelar med Massine

Lastbilen är alldeles snart framme på Jägersro där vi idag ska vara med o kriga med våra fyra hästar. Det är tuffa lopp o vi tror att Benjamin S.H. är den som har bäst chans av våra hästar.

  • 603 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *