FRÅN VÅR VARDAG

Att ha lördag

Solvallaresan i onsdags blev inte som vi hade hoppats. Resan hem var rena deppresan som ni förstår. Ultra som endast mötte tre motståndare o var stor favorit hade fått ett perfekt lopp av kusken Erik som är väldigt förtjust i Ultra. När hon fick order om att avancera blev hon generad av en konkurrent och Ultra galopperade. 2000 i böter o vinst med 60000 i förstapris blev det för finnen. Vi blev diskade och fick packa ihop å åka hem. Sååå suuurt!!!!! Igår var vi ute o joggade lite och allt känns bra med Drottningen.

Igår tränade vi på här hemma. F.Skatt Blou, Pagano, The Real Star, Orlando Coger, Cemma T.T., Bria Hagh o Neonetta G.H. reds jobb i sanden.

Anna S.H. provade på rakbanan för första gången sen hon kom hit. Tränaren körde. Inget fel på orken men saknas lite skärpa. Hon kördes tillsammans med Zar Neo, Dennis K., Diana Newmen o Hasty Helene.

2-åringarna tränades på i skogen på slingan. Snart dags för dom att på allvar känna på rakbanan.

Lars, Anders o Kari mockar alla våra boxar. Dom städar även foderbordet och håller rent o fint. Guld värt!
Kenneth kom på besök denna ruggiga lördag. Kul för det var längesen vi sågs. Jättelängesen när jag tänker efter. Här står han o kelas med 1-årsstona. Ni ser Candle T.T., Olivia Coger och Clara T.T.
Gumman Sisu står o vilar middag i sin box. Tränaren siktar på ett lopp 23e på Halmstad.

På tisdag startar Calle T.T. på Jägersro. Spännande. Ny bana för Calle.

Madison Coger, First Lady Neo, Besa Hagh, In Love Silas och Dolly Komp har drögtränats.

Devs Duke, Cemma T.T. och Newlight Coger har joggats.

Kladdigt i hagarna men torkar snart upp. Några soliga dagar o lite vind på det så är geggan snart ett minne blott. Här ser ni Ultra Bright och Boogie Woggie.
  • 1 025 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *