FRÅN VÅR VARDAG

Att ha sett solen

Efter att ha haft noll soltimmar i december så fick vi äntligen se o njuta av solen. Underbart! Tänk vad lite ljus gör skillnad. Lovely!!!

Julen närmar sig med stora steg. Ligger ni i fas? Alltid lite å fixa med inför julen. I alla fall för mig. Men det är bara roligt. Är ju tiden innan jul som är den bästa tycker jag.

Indra Silas har varit ute o joggat. Pigg o fin. Indra kom 2a sist. Var duktig och spurtade jättebra. 2640m är ju inte riktigt Indras distans så hon imponerade.

The Real Star har tagit senaste loppet bra. Har varit ute på mysrundor tillsammans med sin Skötare Julia. The Real Star har siktet inställt på V75 2a januari.

På lördag åker vi till Halmstad med fem av våra stjärnor varav Hasty Helene och Ultra Bright startar på V75. En struken mot Ultra. Blir en spännande lördag!

Monark Newmen tränar på. Kändes bra på rakbanan i måndags. Siktar på 2a januari.

Träningspass för Easter Princess. Lovisa kuskade. Lite geggigt på banan men det bekymrade inte Prinsessan för hon sprang först. Stackars Amoa Bengt som låg i rygg var oigenkännbar när han kom in i stallet. Han var aningens smutsig. Har ju regnat en del på slutet så banorna blir därefter.
Anna-Lena har masserat några av våra hästar som riktigt står o njuter när Anna-Lena pysslar om dom.

Gumman Sisu har semester veckan ut. På måndag kör vi igång igen.

Red Red Love gick bra på rakbanan idag. Tränaren körde o var nöjd.

Braddock, Nightwatcher o Massine har tagit kastrationerna bra. Dom tränas nu för fullt. Alla tre gick intervaller på rakbanan på förmiddagen. Pigga o glada pojkar alla tre.

Cedric Diggory har fått behandling av veterinären o får vila några dagar.

Älskar sol!

Mojito Day har tagit loppet bra. Tränats mest lugnt efter senaste loppet. Något mallig i hagen har han blivit efter dom två raka segrarna för å inte tala om hur stolt Skötaren Linn är över sin fina passhäst. Ojojoj! Roligt å se. Tränaren sneglar på ett lopp 2a januari i Kalmar.

Conrads Malin, Umustbecrazy och Caramellen vintertränas för fullt. Blir mycket mängd för dom tre damerna.

  • 587 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *