FRÅN VÅR VARDAG

Att va stolt

Var bara tvungen å ta lite bilder på mina fina underbara damer. Mobilbilder dock men får duga. Här ovan ser ni Gumman Sisu och Rejah som står lite avundsjukt i bakgrunden. Rejah startar i V75 på lördag. Spännande. Tufft motstånd men bra spår. Hoppas hon löper upp till sitt bästa o att det kan visa sig i en bra placering.

Indra Silas tränas på för fullt. Vintertränar. Står i exakt samma box som en av hennes storasystrar gjorde en gång i tiden. Nämligen Viola Silas. Lite kul!

Rejah står på gången o Indra Silas är avis.

Ultra Bright var 2a på Solvalla igår. Fick stryk av en väldigt bra häst men var bra själv då hon höll tappert i ledningen. Ultra är tillbaka i hetluften. I och med andraplatsen passerade Ultra Bright fyramiljoner i intjänade pengar. Imponerande! Jag är mycket stolt skötare till denna fantastiska dam. Nästan så jag spricker faktiskt. Alltid så positiv och glad. Öronen ständigt pekande framåt. Nyfiken o pigg på att träna. Busig o med en glimt i ögat. Ständigt sugen på morot o äpple.

Tog bild på Leon Coger från hästryggen. Han ser pluttig ut men är egentligen jättestor.

Boogie Woggie tränar liksom Indra Silas inför kommande säsong. Boogie har fått ett varmt o gosigt täcke som hon är väldans nöjd med.

Här ser ni småpojkarna Conungen T.T. och Amoa Bengt. De växer o frodas.

  • 941 visningar
  • 0 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *