FRÅN VÅR VARDAG

Att börja en ny vecka 

Ny vecka å nya möjligheter å utmaningar. I helgen fick jag värsta rycket och putsade alla våra fönster. Känner mig duktigast i hela världen. Verkligen inte ofta jag utför den husliga uppgiften ska ni veta. Herregud vilken skillnad det blev! Så in i bombens nöjd. 

Imorgon är det dags för Greta Silas att besöka Jägersro. Har haft lite problem med sina brunster men det har gått över nu. Förhoppningen är att hon ska sköta sig imorgon och då ska hon vara bland de tre. 

Idag är det många av våra stjärnor som ska tränas. Monark Newmen och Gloriant Silas ska gå på rakan. Även Kosmopolit du Gull, Goliath Boko och Tom C. Coger ska gå några intervaller. Idag behöver Kari inte vattna. Ojoj vad det här megaregnet gjorde nytta. 

Lille Blixten ska ut och ta en promenad i skogen ihop med Britt Palema. Nu går vi mycket vid sjön med hästarna för att slippa flugorna som har börjat dyka upp. 

På onsdag ska vi till Kalmar och köra banjobb med Ultra Bright, Hypnose, Flybury Am, Neon Hagh, Skogans Survivor och Alfas Jackpot. Vi kör in till Kalmar efter fikat. Hör av er om ni vill kolla på er häst så anpassar vi det efter när ni kan. 

  • 701 visningar
  • 1 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Att börja en ny vecka