FRÅN VÅR VARDAG

Att ha framtiden för sig

Som ni ser så har Elin varit hemma från dagis även idag. Börjar mer o mer tro att hon kommer bli en del av travets framtid. Är väldigt stolt mamma och jag tycker Elin är superduktig. Elins stora idoler är Alexandra, Hannah och Charlie och bättre läromästare kan man ju inte ha. Idag fick Elin köra en av sina älsklingshästar ihop med Charlie. Lyckan var gjord. Hon sprudlade av glädje när hon kom hem igen. Kul!!! 

Amarock har satts i vagn och det gick alldeles utmärkt. Han skötte sig exemplariskt och fick ett stort A i betyg. 

Tom C Coger har skrittats i skogen.

Farmer Jack har ridits i skogen för första gången sen midsommar. Det gick jättebra. Han traskade på i lagom takt med sin duktiga Skötare Talal på ryggen.

Monark Newmen har inlett sin semester och det utnyttjar han med råge. Han rullar sig dagarna i ända i de värsta lerpölar han kan hitta. Phjuuu! Maken till skitig häst får man leta efter. Jo förresten. Borstade Victoria Knick i måndags o hon var inte nådig. Såg knappt vilken färg hon hade för all lera… Tufft å va hästskötare nu… 

Indra Silas och In Love Silas har blivit tömkörda. Alldeles snart väntar vagnen på damerna. 

Viktoria Neo har varit på promenad i skogen ihop med sin Skötare Alexandra. 

15 november åker vi i stallet till Kalmartravet och äter en god middag och lyssnar på standup komikern Carl Stanley. Det ska bli väldigt roligt! Anmäl dig du också! 

Dagens uppställning i stallet har varit Tränaren, Hannah, Alexandra, Talal, Kari och Charlie. Gunte och Martina har varit lediga. 


  • 748 visningar
  • 2 Comments

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Att ha framtiden för sig

Christina Peterson / november 8, 2017

Nu börjar även gamla tanten fundera på att få prova att sitta bakom hästen istället för på som Fredrik frågat när det är dags😜😄

Svara

Claes / november 9, 2017

Det var nog Rolf som varit framme med lerhinken I måndags!!

Svara