FRÅN VÅR VARDAG

Att ha kvalfeber 

Victoria Neo  
Nu är det kvalfeber i stallet. Många som ringer eller hör av sig på andra sätt. Kul! Denna vecka är Tränaren Gästredaktör hos Trott o Sport. Läs gärna! 

Förberedelserna är minutiösa. Imorgon är det sista jobbet för båda våra derbykvaldeltagare. Det blir lätta intervaller. Sen blir det schamponering. Inlindning av topphäst i bomull. Smörjning av hovar och såklart en massa gos och pussar. Efter det är det bara mat och sömn som fattas. Onsdag halv ett åker vi mot Jägersro och tar hem en finalplats i Derbytstoet och en finalplats i Derbyt. Vad tror ni om det vänner?

Britt Palema, Skogans Survivor, Tom C Coger, Earthquake Neo och Wish Bone har gått intervaller. På fredag startar Britt och Skalvet på Mantorp. På lördag startar Skogans i Kalmar. 

Decoder tränas för fullt. På onsdag är ett jobb på rakbanan inplanerat. 

Victoria Knick gick finfint på rakan på förmiddagen. Tränaren körde. Anmäls till Halmstad nästa vecka precis som Different In. 

Caliber T. T. har skrittats runt i skogen med mig på ryggen. Han har en väldig fart när han skrittar den här gentlemannen. Det går undan. Enda gången han håller igen farten är när han ska göra sina behov och då är det alltid samma procedur. Han stannar upp går av stigen och gör det han ska och när han är klar går han ut på stigen igen och fortsätter gå i rask takt. Haha! Samma varje gång. De flesta hästar gör ju sina behov i farten.

Devs D’Amerique har gått ett lätt ridjobb. 

Våra fina 1-åringar fortsätter med inkörningen. 

  • 692 visningar
  • 1 Comment

Lämna en Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Att ha kvalfeber